Werk    SV  


SV anders werken

Niets fijner dan een leuke, trouwe klant. Zoals SV. Ditmaal rond de website. De nieuwe opzet is er al, er zijn heerlijk ongewone foto's en nu is het tijd voor de tekst. Vooraf wisselen we grondig van gedachte over het fenomeen Het Nieuwe Werken, ook wel Het Andere Werken. En over de strategie van de onderneming. We zijn Leo Schouten, directeur en Mariska van Loon, verantwoordelijk voor marketingcommunicatie. En ik, gelukkig.

Ik reik de landingsteksten aan, uiteindelijk:
- In beweging, bij binnenkomst
- SV collectie
- Referenties
- Over SV
- Anders werken, anders samen-werken
- MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
- Productontwikkeling
- Vacatures.

Kijk en lees maar op www.sv.nl

En nu zijn we bezig met een serie advertenties. Heerlijk om te doen!


Cocon in de ruimte. Prooff Niche.
Ontworpen door niemand minder dan
Studio Axia. SV is nauw betrokken.

SV Interieurgroep

Ik ken SV al vele jaren, door en vanuit het Designers Weekend, waarvan de onvermoeibare Leo Schouten de laatste jaren voorzitter was. SV voert onder meer het merk Unifor. Op 29 september 2005 vond in het inspirerende architectuurcentrum Arcam, aan de Amsterdamse Prins Hendrikkade, vrijwel naast de gulzige mond van de IJ-tunnel, de presentatie plaats van nieuwe loten. Kantoorprogramma zegt het strenge jargon en uiteraard zijn er de onvermijdelijke fkrtngn: MDL en PLAN. Wat me beduidend meer aanspreekt is dat er voortreffelijke ontwerpers aan de gang zijn geweest: enerzijds Michele De Lucchi, anderzijds Hannes Wettstein. Beiden zijn tot zeer veel in staat, naar weer eens blijkt. En het leuke is, dat bij alle kwaliteiten, de cultuur van herkomst zo typerend is. In enkele woorden: sierlijk versus robuust.
www.sv.nl    www.arcam.nl

Voor SV schrijf ik af en toe tekst. De jongste was voor een profielschets, uit de koker van Colloquium, R'dam. Dit is die tekst.


Buurman NEMO, van Renzo Piano


Wat is een rondvaartboot dan nietig.


Het Scheepvaarthuis ziet toe.


Michele De Lucchi: sierlijk


Hannes Wettstein: robuust


Ook Hannes Wettstein


Middag wordt avond.