PM  Allerhande    Reacties  


Reacties   paul@mertzbv.nl

Marje Alleman: Zojuist eerst je site bekeken. Prachtig verzorgd en vormgegeven én van inhoud. Missen de musea (Mauritshuis-Groninger-enz) of heb ik die over het hoofd gezien?

Barbara Baarspul: Vond het ook leuk je website te zien, zal er geregeld naar kijken.

Wim Bartels: [...] Bij toeval kwam ik op jouw site terecht. Ik vind hem heel bijzonder. Bijzonder verrassend bedoel ik, van inhoud en vormgeving.

Frits Baylé: Heb je site doorgenomen en meteen op Favoris genoteerd. Ben er jaloers op.

Frits Baylé, later: Zag je prachtige website, prima de luuks.

Marièlle Beek: [...] En uw site is geweldig...

Henri Beelen: Eindelijk was ik in de gelegenheid je site te bekijken. Complimenten daarvoor. In de digitale wereld is jouw site zeer de moeite waard.

Raymond van den Berg: Ik loop regelmatig langs met mijn nieuwe hondje en zo scande ik de QR code in. Wat een geweldig leuke en interessante site heb je.

Gijs Berk: [...] Paul is een fantastische copywriter en bovendien een aardige vent.

Liesbeth den Besten: Wat een prachtige website, mooi geïllustreerd, veel informatie en alles getoonzet op die typische mertz-klanken... Ik duik er later nog eens beter in onder.

Ceciel de Bie: Zag op je site veel dingen die mij ook bezig houden.

Frank Blom: Heb op jouw aanraden eens een kijkje genomen op je website en was blij verrast. Wat een feest aan beeld en wat een leuke inkijkjes in werelden die ik niet ken. Ik ben er heerlijk in verdwaald!

René Boender: Wow; wat een mooie site heb je! Dit inspireert...

Joosje de Boer: Ik heb eens jouw site bekeken en ik moet zeggen: leuke en afwisselende dingen staan er op.

Riëlle Boerland: Het duurde even voor ik op jouw site bij clubKameleon was beland. Zoveel leuks om te lezen! Mooie tekst!

Joop de Boers: Een prachtige Aap Noot Mies site. Zoveel eenvoud kan ik niet in mijn site stoppen.

Aart van Bolhuis: Verfrissende website heb je. Wat ik leuk en lovenswaardig vind aan jouw webstek (zo noemen de Vlamingen dat) is het consequent vermijden van anglicismen. Dus dat goede voorbeeld ga ik volgen.

Pascal Boogaert: Je naam zei me niet meteen iets, maar je site spreekt boekdelen. Je hebt letterlijk geschiedenis geschreven in de Nederlandse reclame.

Elisabeth Booms: Ik heb je website bekeken en ik kan niet anders zeggen dan dat je een culturele duizendpoot bent! [...] Complimenti...complimenti!

Karel Boonzaaijer: Respect en bewondering hoe jij van woorden een prachtige tekst kunt maken.

Wim Borst: Ik heb je site weer eens bekeken en het is prettig (ver)dwalen. www.wimborst-ceramics.nl

Mathijs Bouwman: [...] Ik keek daarbij ook weer even op jouw site en zag dat die morgen een bijzonder aantal dagen online staat. Alvast van harte...

Jannemarie van den Brand: Heb je (heel erg goede!) site bekeken, chapeau!

Teo van den Brink: Net als live moet je ook digitaal je contacten warm houden. Dat was de reden om weer even je website door te spitten. Leuk om nieuwe media tegen te komen. The World is a global village, leerde ik van McLuhan. Dat wordt steeds meer werkelijkheid, ook op je website.

Mariska van der Burgt, Zetel: Wil ik je mailtje beantwoorden, word ik toch eerst verleid om je website te bekijken. We zijn dus weer een half uur verder (erg genoten).

Frank Buunk: Ik heb zitten struinen op je site en zelfs een 'meer dan leuk' geplaatst.

Deirdre Carasso, directeur Stedelijk Museum, Schiedam: ik heb de halve column gelezen en ben lang op uw site blijven hangen.

Peter Clark: Wat een prachtige website heb je!

Peter van Dam: Je hebt een fraaie blog! Leuk om te lezen.

Huib Ebbinge: Ik heb me zojuist op jouw website gestort, jouw etalage van onderwerpen die jou bezighouden. Heel plezierig om die allemaal te bekijken. Heel divers. Lekkere opzet, heel toegankelijk.

Huib Ebbinge, later: [...] Intussen danste ik vrolijk door je site. Ziet er zeer fris en informatief uit. Heerlijk cynisch is je relaas over Almere Antenne en wat daar uiteindelijk van kwam. Leuk dat je aandacht geeft aan de zeer oude muren.

Michaël Ferron: Wat een mooie website heb je lopen, ik kan daar erg van genieten. Wat een prachtig beeld; dat slakje en heur giant leap... >>Niets is onmogelijk.

Peter J. Fontijn: Vandaag was ik even op bezoek. Jij was er niet, maar ik voelde me vrij om even rond te kijken. (Ik kijk nooit naar alles. Ik zie het een beetje als... een snoepwinkel) Wat mooi! Ik heb genoten.

Jan Pieter Gallas: [...] En passant heb ik je website bekeken. Het is, denk ik, helemaal 100% Mertz: geestig, prikkelend en inspirerend.

Bernard van Geuns: Mijn hemel wat een waanzinnig indrukwekkende website!!!

Ineke van Ginneke: Ik geniet steeds opnieuw van jouw website en heb al lang geconcludeerd dat jij die spelende Sottsass breeduit gaat evenaren, voorbij gaat stevenen!

Rose Goehring, Mauritshuis: [...] Leuke website trouwens.

Marc Graetz,.ekwc: Trouwens, je site ziet er goed uit! Informatief, strak, toegankelijk.

Frans Haks: Wat een fantastische site: over jezelf, je werk, je vrinden, je klanten en al dat andere wat ik nog moet bekijken; zo fantastisch dat ik meteen aan het denken sla hoe de mijne er in de toekomst uit zou kunnen zien.

Gerda van Ham: [...] Ziet er zeer aantrekkelijk uit en informatief. Chapeau! Een voorbeeld van hoe het kan, als er werk van wordt gemaakt, met een professioneel oog.

Paul Hefting: Ik bekeek ook je mooie site. Heel verrassend en onderhoudend.

Ivo Hendriks: Ik heb net genoten van de artikelen over je werk en aanverwante onderwerpen op je website, de link is toegevoegd aan mijn favorieten.

Jeroen Hoedjes, Studio Kluif: Goeie site, wat een staat van dienst!

Wilco Hoenderdos: Originele website!

Herma Hofmeijer: [...] Wat heb je overigens een aangename website!

Ineke Holtwijk: Opmerkelijke en leuke site, heb de nieuwe versie net even bekeken. Parabens, gefeliciteerd.

Sylvester Hoogmoed: Op zoek naar [......] stuitte ik op uw interessante website, waar ik vervolgens lang bleef hangen.

Antoinette van der Horst: Ik heb met veel plezier en genoegen gekeken en gesurfd op de website. Een verademing!

Antoinette van der Horst, later: Geniet nog steeds met ‘volle teugen’ van je website. Mertz moet, Mertz doet je goed!

Jaap Huisman: Voorbeeldige site, persoonlijk, kritisch en geestig. En schitterend vormgegeven, maar dat had ik wel gedacht. Ga zo door!

Edward de Jager: Mooie site!

Chris de Jong: Wat een prachtige site heb jijzelf en hoe informatief en snel. Werkelijk een voorbeeld.

JP: [...] Wat schetst mijn verbazing NIET...kom ik op jouw website terecht: nog even fris en inspirerend [...] heerlijk!

Soemini Kasanmoentalib: Ik geniet echt van je site, erg inspirerend.

Janneke van Kasteel: Genoten van je website! Heerlijk zoals jij je uitdrukt. Ik blijf je nu echt 'volgen'.

Miecke Kau: Je had me gisteren in de galerie nieuwsgierig gemaakt. Vandaag ben ik er eens goed voor gaan zitten en ontdek jouw prachtige en overzichtelijke website. Leuk, want zo moet een goede site er uit zien.

Carla Keijzer, Museumvereniging: Wilde 'even' je website bekijken, maar dat werd een ademloos halfuur. Zo helemaal jou, heerlijk!

Jacqueline Kerkhoff, Kasteel Heeswijk: Ik heb je werk altijd erg bewonderd. Ben natuurlijk maar een leek op dat gebied, maar bij jou zijn vormgeving en tekst zo met elkaar verweven, zo prachtig van kleur en eenvoud dat het er altijd uitspringt. Geweldig vind ik dat. Je site ziet er ook schitterend uit.

Peter van Kester: Wat ben je toch een actieve man als ik je website zo zie.

Ronald Klamer, Het Toneel Speelt: ... Mooie website heb je overigens. Lijkt niet op iets. Bijzonder!

Jan Willem van Kleef: Even gespiekt op jouw site: complimenten! Vrolijk, puntig, simpel - precies Paul.

Michiel van Kleef: Leuke site heb je trouwens. Erg leuk! Misschien kunnen we eens wat samen doen, wie weet!

Dorien Knegt: Wat een geestige, duidelijke en eigen stijl.

Guus Kok: Goed te zien dat je zo actief bent. Heb genoten van je website; kunstzinnig, hoe kan het anders, jong en vitaal!

Arlette Koolen, FD: Super, die site!

Lennart Koppelaar: Wil je nogmaals complimenteren met de mooie website van je. Als ik je CV lees ben ik morgen nog niet klaar... Wat ben jij een slimme man...

Sander Koppelaar: Ik heb je website eens bekeken en het ziet er erg mooi uit allemaal!

Steven Koster: De site is prachtig, origineel en echt Mertz. Leuk te zien dat je ook van die talentvolle dochters hebt. Complimenten, ik weet nu al dat ik een trouwe bezoeker word.

Marcel Kreijne, Quandan: Jouw site ziet er lekker spontaan uit, vind ik knap! Leuk om te bekijken.

Saskia Kriekhaus: Heerlijk om door je site te slenteren.

Ype Kroeger: Gisteren was je site precies 1000 dagen in de lucht. Ik kijk met veel plezier regelmatig naar je website. Een verademing mag ik wel zeggen. Een perfect overzicht van wat er in de wereld van de kunst aan de hand is en wat jouw rol daarbij is. Het is een genoegen je kleine annonces te lezen of het nu over Ede gaat (die vind ik persoonlijk aandoenlijk mooi) of China, ze zijn onderscheidend van het andere aanbod, waarschijnlijk omdat een enkel regeltje over de oorsprong of geschiedenis de nodige verdieping geeft. Van mij mag je nog jaren doorgaan.

Jan C. Krijnen: [...] Vandaar dat ik nu met vierkante ogen na een uitgebreid bezoek aan jouw website moet concluderen dat jij- op weg naar de tweede helft van je zeventiger jaren nog steeds volop actief en zelfs inhuurbaar bent. Knap hoor. Je website vind ik ook heel indrukwekkend.

Nine de Kruijff: Op deze zonnige Zondag in April was ik via Uw Flitsen en andere wetenswaardigheden achter mijn bureau en niet in mijn heerlijke tuin even terug bij Ooit.

Peter Lammers van Toorenburg: prachtige site heb je!

Frans Lasès: Wat een overweldigende site heb jij! Daar ga ik eens rustig voor zitten en doorheen.

Toon Lauwen: Ik heb me voor de interface van mijn website los vast door die van jou laten inspireren. Het persoonlijke karakter mis ik nu nog. Nu staat er soon, once en now en binnenkort komt er straks, ooit en nu bij. Dacht niet dat je dat erg zou vinden. Een goed idee staat tenslotte nooit op zichzelf. (Ach, imitation is the highest form of flattery, zegt men wel. PM)

Vera de Leeuw: Wat een fraaie, aparte site en wat staat er veel op!!! Prachtig!! Veel complimenten aan jou en je kinderen, het is goed te zien dat alles met liefde is gemaakt.

Bas van Lier: Voorwaar, goede Paul, wat heeft u toch een rijke site. Ik heb er zojuist een genoegelijk kwartiertje beleefd.

Frans van Lier: Paul, o Paul, wat een leuke, persoonlijke website en wat ziet het er allemaal prachtig uit: helder, aangenaam voor het oog. In Le Vrétot, Manche, lees en zie ik je aanstekelijke veelzijdigheid. Groet, hartelijke groet.

Dorien van Londen: Tja, weinig bemoedigend om nu net jouw wonderlijk mooie site te zien aan de vooravond van mijn 'Grote Stap Voorwaarts': wat een prachtige wereld heb jij op internet gecreëerd, heel mooi, heel persoonlijk en dus heel veelzeggend.

Franka van der Loo: PS Fantastische website!

Ann Maes: Leuk al die brede info en je scherpe teksten. Je hebt nog niets van je spiritualiteit en je cultuur verloren!

Ann Maes, later: Ik zal af en toe op je website kijken. Je staat bij mij nog steeds heel hoog in mijn internationale lijst van professionals. En dat zal voorlopig ook zo blijven, want er zijn heeeel veel mensen actief, die jouw kwaliteit niet kunnen halen.

Sabine Mannel: [...] Natuurlijk heb ik vandaag meteen op je website gekeken. Heel verfrissend en levendig! Compliment daarvoor. [...]

Pascalle Mansvelders: [...] Je site, die is geweldig, hij lijkt op jou, althans de 'jou' zoals ik daarvan een beeld heb in mijn hoofd...

Heidi de Mare: [...] Inmiddels je website bekeken, prachtig! Laten we linken!

Marion en Marianne, ADCN: Informatieve website heb je. Leuk!

Theo Meereboer: [...] Ik ben trouwens met veel plezier en veel glimlachen je website aan het verkennen. Wat een veelzijdige rijkdom!

Kitty Mertz: Lieve broer, wat een mooie website. Natuurlijk niet zo verwonderlijk bij een reclameman. Maar hij is ontworpen door de aanstormende generatie; je dochters en dat maakt het nog mooier.

Toon Michiels: Jij bent een van de zeldzamen die 'n rustige, heldere doch zeer persoonlijke website heeft.

Lucas Mol: Ik heb nog een heel lange weg te gaan om zo'n indrukwekkend cv bij elkaar te sprokkelen als jij hebt. Dat gaat mij niet lukken in één leven.

Ed de Moor, wiskundige: Wat een bijzondere website heb je; voor mij is dat een heel andere wereld dan waar ik dagelijks mee bezig ben. Net heb ik Ruscha er op gewezen. Zij vindt het ook heel bijzonder.

Hans Mulder: [...] Allereerst mijn complimenten over je site: ik vind hem briljant, kleurrijk, zeer toegankelijk, aantrekkelijk, nieuwsgierigmakend, geen loze beloftes en bovenal: persoonlijk en dat is een -zeker jouw- grote kwaliteit. Een digitale Mertz, een oase van kwaliteit en toewijding binnen alle opgeblazen ellende die structureel onze zintuigen kwelt.

Joosje Noordhoek: Wat een prachtige website heb je!

Kasper van Noppen, BBK: Wat een boeiende, brede, openhartige en toch ook weer zo nuchtere site van een boeiend mens trouwens, veeeeeel complimenten.

Mariet Numan: ...Verder is je website ook fantastisch, zowel naar vorm als naar inhoud. Zelfs ik kan er op uit de voeten (met aanwijzingen van E.).

Loan Oei: ...Heb je site even bezocht, proficiat, ziet er fantastisch uit.

Hans van Oel, Naturalis: [....] Heb ook (verslavend) lang naar jouw website (en werk) gekeken. Erg leuk en goed allemaal.

Anneke Oele: Ja, leuk. Heel goeie website Paul!!! Fijn dat mijn foto mee mag doen. >>

Mirjam van Oort-Lohuis: Wat een fantastische website heb je gemaakt. De teksten zijn, zoals altijd, prachtig. Kleine juweeltjes. Ik ken echt niemand die zo mooi kan schrijven als jij.

Josée de Pauw, Forbo Flooring: Wat een prachtige, informatieve en inspirerende website. Ik had nog maar weinig tijd om er in te duiken maar voldoende om eetlust op te wekken.

Carla Peddemors: Mooie site, Paul!

Liset Peters: Bijzonder om mijn foto's op jouw fraaie website te ontwaren. En dan ook nog bij aanraders.

Liset Peters, later: Mooie website heb je! Wat een diversiteit. Prachtige foto's. Wat heb je voor Minolta?

Luc Petersen: Wat heb je een schit-te-ren-de website!

Louis Pirenne, Frans Hals Museum/De Hallen: Wat heb je een geweldige site trouwens. Een ware Fundgrube zogezegd voor van alles en nog meer.

Sara Pleyte: Toffe website heb je!! Alleen iemand die kan genieten, maakt zoiets interessants!

Judith van Praag: Prachtige site van jou, daar wil ik me op een later tijdstip nog wel eens in verliezen.

Gaby Prechtl: [...] Wat een prachtige site heeft u overigens, daar ben ik met genoegen doorheen gewandeld en heb me gelaafd aan prachtig beeld.

René van Raalte: [...] Ik heb de beste herinneringen aan jou, je visie op het vak en je werk [...]

RAUSCH: Min of meer bij toeval ontdekte ik uw site. Ik vind deze een liefdevol gemaakt platform dat een prikkel geeft aan de intelligentie en een safari is voor de zintuigen. Een zielsverkenning door de hedendaagse cultuur. Indien u dat wenst wil ik graag mijn steentje bijdragen en zend u daarom een monumentaal fotobeeld dat ik onlangs maakte van een onbetekenend gebruiksobject. Ik hoop u daarmee een plezier te doen.

Jazeker, dus is hier de foto:


ARISTONA ADV-439-15 delen. Foto op Dibond, 250 x 140 cm, 2009 jpg

Pim Reinders, Reclamearsenaal: Goed toeven op je site.

Pim Reinders, later: Verbleef deze vroege augustusochtend weer eens op je verjaardagscadeau, je site dus. Met heel veel genoegen, zoals dat heet, of heette. Genoegen, is dat niet stil plezier voortspruitend uit een gelukkig samenstel van herkenning, verwondering en (her)ontdekking? Omgeven met randjes schoonheid natuurlijk.

Nelly Reijnders-Wilderom: Als ik jouw site bekijk wil ik direct in actie komen en tentoonstellingen/musea bezoeken.

Petra Reijnhoudt: [...] Wat een prachtige site heb je overigens; ben er wel een half uur zoet geweest met lezen en mooie foto's kijken!

Rik Riezebos: Ik heb net geruime tijd je website bestudeerd. Prachtig!

Arie van Rijn, Designworkscs: Heb je site met veel plezier gelezen... Zie/lees overigens wel een "tweede jeugd" voor je. Een site/medium met een sterke inhoudelijke visie op komende exposities, voorstellingen enz. Op jouw verhelderende manier geschreven. Ben trots op je.

Arie van Rijn, later: Een betere site is er op het gebied van cultuur & design niet te vinden in Nederland.

Helen van Ruiten: Ik heb GENOTEN van je website. Fantastisch veel complimenten aan jou en Myrthe.

Suzan Russeler: Het was een groot genoegen om op jouw website te neuzen, zo verre van gebaande paden.

Sebastiaan van der Sangen: Ik ga je website en met name de subpagina's onlangs, toen en ooit maar eens goed doornemen.

Debbie Saul: Dank voor de aandacht op uw overigens heel leuke en volle website. Daar kan een mens wel wat uurtjes op lezen en kijken. Ook ik ben groot geworden met Joris Driepinter; geniaal! Ik zag m laatst weer terug (in de Donald Duck geloof ik).
Zie de rubriek tekst: aanraders>>

Tomas Schats: Net op je site gekeken, blijft boeien met alle tekst en beeld ;) Super, vind het echt een van de betere.

Kees Schiferli: Mooie website heb je! Zo kwam ik (dus) aan je e-mail adres.

Diet Scholten: Leuk om je website weer eens te bezoeken, vol kunst en kleur!

Scholten & Baijngs: Erg inspirerende website!

Fleurianne Schoonhoven: Ik heb je website gelijk doorgestuurd naar een aantal vrienden die zich bezighouden met reclame en communicatie. Dan kunnen zij hem ook bewonderen.

Mariëtte Schrader: Gisteren nog met veel plezier je website gelezen en bekeken: wat een daverend cv!

Wilbert Schreurs, historicus: Even mijn werk terzijde gelegd en op je site gekeken, met veel genoegen. Zag er o.a. de verwijzing naar de beeldbank en ben daar maar meteen gaan kijken. Zag jou acht keer prachtig op de foto staan, maar kende je deze al? Zie rubriek pm >Zelf wist ik het niet.

Peggy van Sebillen, Zuiderlicht: [...] Ik verbleef gisteren nog uitgebreid op jouw site. Wat schrijf je toch heerlijk en wat is er veel moois te zien! Op de een of andere manier vind ik alles prachtig bij jou.

Isla Sint-Bouwman: Zojuist je blog gelezen, erg prikkelend en inspirerend.

Emilie Snellen, Simonis&Buunk: Mooi, je eigen site. En S&B erop!
Paul, wat een heerlijk verrassende, kleurrijke Ede-pagina onder 'onlangs' op je site!!!

Emilie Snellen, flink later: Je website had ik eerder, vorige week al, bekeken. Die is gevaarlijk...je blijft er veel te lang op hangen, je wilt alles zien en lezen. En erg leuk om de voorbije campagnes van S&B eens terug te zien.

Boudewijn Sondervan: Je bent enorm intrigerend. En ik heb het niet zomaar even over Reve en Bullie en Pannekoek. Je boeit mij. Mag dat even?

John Stael: Met genoegen, en af en toe ontroerd, je website bekeken. Leve de nieuwe boekdrukkunst!

Pieter Stalenhoef: Ik zag je website (weer) en was/ben weer onder de indruk van en blij verrast door je vitaliteit. Zoals altijd geboeid door je humor en milde spot.

Robin Stam: [...] Ondanks dat het voor mij niet helemaal duidelijk is wat jouw rol is bij alle projecten vind ik vooral het blog-achtige erg leuk en erg inspirerend. Ik hou er wel van om lekker te zoeken en de weg kwijt te raken in een website, de hoeveelheid vind ik ook erg fijn.

Maarten Statius Muller:Wat leuk om je weer te ontmoeten en www.krskrscobra.nl en paulmertz.nl te bezoeken: erg verfrissend!

Willemijn Steenbakkers, Art Affair: Heb ontzettend genoten van je website. Als je een gastenboek had gehad, had ik het spontaan ter plekke opgeschreven. Ik ben nog nooit zo lang aan een site geplakt geweest. Moest ik gewoon even kwijt.

Kees Sterrenburg: Wat een inspirerende website heb je toch gemaakt. [...] Goed om te zien dat je nog altijd actief bent.

Harry Swaak: [...] Op je website wederom verrassende beelden aangetroffen. Waarvoor dank.

Joost Tholens: Na enig struinen op je uitgebreide wepsijt heb ik allebei de prenten gevonden die ik je stuurde. Het is grappig om je eigen spul ook eens in de setting van een ander te zien. Doe je dat allemaal zelf? Verrekte goed, hoor.

*(Nee hoor, zonder Myrthe zou ik nergens zijn.)

Wim Trompert: Wat heb je toch een inspirerende website! Leuk dat je de poster van 'Don Pasquale' er op hebt gezet.

Marieke Uildriks: Wat is het toch altijd een feestje om jouw website te bezoeken...

Gerard Unger: Je hebt een goede website en het is mij een eer daar op te mogen staan.

Roel Vaessen, bureau inopdrachtvan: ...Ook heb ik je site bekeken. Ook mijn complimenten! De manier hoe je werkt met heden, toekomst en verleden spreekt mij erg aan. Wanneer ik meer tijd heb (ben nu aan het werk..) zal ik graag nogmaals een bezoek brengen.

Ton in 't Veld, Roemenië: Via een mailtje van Cosimo kwam ik op jouw mooie site terecht, en bleef daar heel lang lezen en kijken.

Matty Veldkamp: Zojuist weer eens je website bekeken, ook naar aanleiding van je radiostem: Nieuwe Kerk, Andy Warhol. Daar word ik weer vrolijk van.

Antoinette Venema: Stuitte vanavond op je website en heb er ongemerkt minstens een half uur rondgeneusd. Wat leuk om je stem, dit keer digitaal, te lezen!

Renske Verheul: Via een zoektocht naar de gebeurtenissen op 7 mei 1945 kwam ik op uw geweldig mooie site terecht.

Marianne Versteegh, Kunsten '92: [...] Wat een mooie website heb je overigens.

Rob Verwoest: ...Proficiat met jouw splinternieuwe website, die ik pas zojuist heb bekeken. Erg mooi, boeiend en interessant...

Jeroen Vinken: Leuk om je site te zien [wel wat 'vol'] met veel informatie over van alles. Ook leuk om te zien dat veel wat ik tegenkom in onze wereld komt van jouw hand [en hoofd].

Auke Visser: Ik heb kort op jouw site gekeken, ziet er goed uit met veel PM-achtige informatie, ga ik nog eens uitgebreider bekijken.

Edwin Visser: Mooie foto's op je site van Olafur.

Adri de Vries, directeur SIRE: Omdat Rob Verwoest me wees op jouw column in Cosimo tweede editie, ook weer inspiratie opgedaan op jouw site. Een heerlijk oord om je aan te laven.

Birgitta de Vos: Mooie website heb je, daarin ga ik nog een keer dieper duiken om meer van je te ontdekken.

Joke Vroegindeweij: Wat een leuke en goede informatieve eigen website heb je!

Henk de Waal: Wat een geweldige website heb je: zéér creatief, verrassend, geestig en leuk! Inspirerend.

Anneke van der Wal: Fantastisch!!! De kwaliteit spat er van af.

Herma de Walle: [...] En ook mijn complimenten voor je website!:-)

Mart. Warmerdam: Wat een ontzettend leuke site heb je en wat een rijkdom aan inhoud ook! Het is natuurlijk ook leuk om mijzelf tegen te komen.

Silvester Werring: ik heb genoten van jouw website. Waar haal je al de energie en tijd vandaan?

Silvester Werring: Wat een prachtige website. Proficiat.

Bart van Wijk: Ik heb je site nog een keer bekeken en ik vind het allemaal mooi.

Erwin Wijman: Vanavond om tien uur, half elf, heb jij feest, begrijp ik... Een website van 1000 dagen oud - het klinkt als de leeftijd van een onaantastbaar rijk. Wat het ook is, zo'n website...
(het exacte tijdstip: op de grens van 22:17 en 22:18 uur, dinsdag 15 april 2008. Een prachtig gezicht al die nullen!)

Elvira Wilthagen: Wat word ik zo op de vrijdagmiddag vrolijk van jouw website!

Rob van Zoest: Misschien moet jij wel een alter ego in het leven roepen. Paul Mertz jr., bijvoorbeeld. Want zo voelt alles wat je schrijft en doet. Het is fris, het is vandaag met de kennis van gister.

Ger Zurburg: Dankzij [...] kwam ik op je verrassende, persoonlijke site terecht. Wat een cadeau! Terwijl ik daar nog aangenaam verwijl [...]

Sherrie Zwail: Thank you for sending me your website. It is intriguing and it makes me curious about you and your work.