Reacties

Frans van der Avert: Even zeggen dat ik je column leuk vond over de titels!

Friso Broeksma: Cosimo ziet er smakelijk uit en leest lekker. Hoe zo'n draak van een man dat toch weet te inspireren!

Renate Cooymans, De Pers: Mooi digitaal magazine, trouwens!!!

Peter van Duinen: Wat een fijn stukje over Pierre Janssen. Hij was directeur in Arnhem terwijl ik in de tegenoverliggende school mijn Atheneum deed. Kwam er vaak en graag. Hij sprak je ook aan op zaal. Fijne man!

Lieke Fijen, Cobra Museum: Het is werkelijk fantastisch. Hoe het verhaal en het beeld van Tajiri hand in hand gaan.

Paul Hefting: Ja, ik lees Cosimo trouw en ik vind het een schitterend initiatief. Goede verhalen en jouw kolom.

Margriet Kapteijns: Mooie website (ook die van jou overigens).

Jacqueline Kerkhoff: Met veel plezier heb ik door Cosimo gebladerd en me natuurlijk meteen aangemeld als abonnee. www.kasteelheeswijk.nl

Dingeman Kuilman, directeur Premsela Stichting: Leuk, dat Cosimo! Op pagina 12 staat Daumier - dat is al een hele oude liefde van me.

Frans van Lier: [...] De pagina's van Paul zijn ook nu weer een plezier van jewelste.

Mariet Numan: Je column gelezen, heel goed! Een verademing, je goede taalgebruik en een fijne kunstenaar als onderwerp, helder allemaal. Zie ook de rubriek: nu/favorieten >>mariet numan

Liset Peters: Het verovert, betovert mijn zaterdagochtendstemming, jouw column in het mooi vormgegeven tijdschrift Cosimo.

Liset Peters, later: De column over Pierre Janssen roept beelden op van snorrende kachels en een lamp boven de tafel. Zoete reminiscenties, over kijken naar kunst en mee mijmeren voor de tv in kamers met medaillonbehang waar kinderen ganzenborden en Mens erger je niet spelen.

Wilbert Schreurs, historicus: Las wederom met genoegen jouw bijdrage aan Cosimo en heb ook meteen de prachtige brieven van Sophie aan Lady Malet ('Een vreemdelinge in Den Haag') uit de kast getrokken.Cas Smithuijsen, Boekmanstichting: Mooie site, het boekomslag van 'Niets gaat verloren' is erdoor geïnspireerd zonder dat wij dat wisten...

Emilie Snellen: Wat een leuk verhaal schreef je, Paul, in nummer 3, het maart nummer, In de Moorse spiegel.

Ernst Veen: Genoten van je column, je bent een woordkunstenaar.

Erwin Wijman: Paul, wat verschrikkelijk mooi, die tegels van Mariet Numan. Zag het in Cosimo. De nieuwe (december 2008). Ook mooi stuk van jouw kortezinnenhand over Wim Crouwel. Heel mooi en fijn dat het er is.